Nieuws

Buna dimineata!

By april 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Buna dimineata!

Dat betekent ‘goede morgen’ …

Onze eerste paar dagen in Roemenië zitten er alweer op…

Na de kick-offmeeting in Nederland in december zijn we nu allemaal weer bij elkaar voor de tweede bijeenkomst. Deze keer met de docenten Robert Linders, Brian Tennebroek, Ellen Bogaarts en leerlingen Kevin Klijn, Thomas Oprins, Janne van Schijndel en Laura de Smit. We zijn maandagavond om 10 uur aangekomen in Hotel Castel in Ramnicu Valcea en na een nachtje goed slapen waren we klaar om de Roemeense cultuur op te gaan snuiven. Dinsdag hebben we een school in Stoileşti bezocht. Hier zijn we door de leerlingen en docenten hartelijk ontvangen. Na het bijwonen van een aantal lessen en een ontspannen potje voetbal of handbal zijn we weer teruggereden in ons taxibusje door het overweldigende Roemeense landschap. Net als de dag ervoor hebben we ’s avonds heerlijk gegeten in het hotel. Woensdag was een heel leuke, maar ook heel vermoeiende dag. We hebben een busreis van 10 uur achter de rug met verschillende stops bij bezienswaardigheden: het stadje Brasov (Kronstadt), een fort en het kasteel van graaf Dracula. We zijn benieuwd wat de rest van de week ons gaat brengen. Het weer zit in ieder geval ook nog mee, 25 graden en zon!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact