Nieuws

Cambreurdag vrijdag 17 juni 2016

By maart 21, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreurdag vrijdag 17 juni 2016

Bekijk nu al alle leuke activiteiten die je kunt kiezen voor de Cambreurdag  op vrijdag  17 juni.  Om direct te kijken kies deze link:

Op vrijdag 17 juni vindt voor de 22e keer de ‘Cambreurdag’ plaats: dit is de jaarlijkse feestdag van onze school.  Een dag lang krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om op speelse en creatieve manier bezig te zijn met activiteiten waar ze normaal gesproken misschien niet zo gauw aan toekomen. In totaal hebben we ruim 75 activiteiten in de aanbieding, zodat er voor iedereen wel iets aantrekkelijks bij zit. Deze unieke dag geeft de leerlingen de gelegenheid om de sfeer te proeven van deze bijzondere activiteiten die verdeeld zijn in 3 blokken: een cultureel blok, een doeactiviteit  en een sportief blok. Uit ieder blok kiezen de leerlingen uiteindelijk één activiteit.  De tijden van de drie blokken zijn:
Blok 1:   9.15u – 10.30u
Blok 2: 11.15u – 12.30u
Blok 3: 13.45u – 15.00u

In de pauzes zijn er op het schoolplein van gebouw A veel eet- en dranktentjes geopend. Verder is er in de grote pauze nog een JAMSESSION optreden en een goochelaar zal links en rechts zijn kunsten vertonen.

Ook via it’sLearning  kun je via het vak “INSCHR. CAMBREURDAG” deze website bekijken.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact