Nieuws

Dag van de Leerplicht

By maart 18, 2016februari 15th, 2021No Comments

Dag van de Leerplicht

Een schitterende bos bloemen werd op de dag van de leerplicht uitgereikt aan de teamleiders en de directieleden van het Cambreur. Dit na een lekker kopje koffie met een fraai taartje aangeboden op het gemeentehuis door wethouder Bea van Beers en leerplichtambtenaar Margreet Ploegman. Ieder jaar besteden zij aandacht aan de Dag van de Leerplicht. Vorig jaar kreeg het personeel een enorme taart aangeboden, daarvoor werd er een ontbijt met de leerlingen georganiseerd. Dit jaar dus was de schoolleiding aan de beurt. Dat gaf direct de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ambities uit te spreken over de koers van Dongen en die van de school. Van de mooie ruiker kunnen we nog een hele tijd genieten

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact