Nieuws

Dag van de Leerplicht

By maart 18, 2016februari 15th, 2021No Comments

Dag van de Leerplicht

Een schitterende bos bloemen werd op de dag van de leerplicht uitgereikt aan de teamleiders en de directieleden van het Cambreur. Dit na een lekker kopje koffie met een fraai taartje aangeboden op het gemeentehuis door wethouder Bea van Beers en leerplichtambtenaar Margreet Ploegman. Ieder jaar besteden zij aandacht aan de Dag van de Leerplicht. Vorig jaar kreeg het personeel een enorme taart aangeboden, daarvoor werd er een ontbijt met de leerlingen georganiseerd. Dit jaar dus was de schoolleiding aan de beurt. Dat gaf direct de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ambities uit te spreken over de koers van Dongen en die van de school. Van de mooie ruiker kunnen we nog een hele tijd genieten

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact