Nieuws

Een opleiding goed bekeken

By maart 16, 2016februari 15th, 2021No Comments

Een opleiding goed bekeken

Op 1 maart gingen alle leerlingen uit mavo 3 naar ROC West-Brabant voor EOGB (Een Opleiding Goed Bekeken). Iedereen bezocht een opleiding naar keuze om te kijken of het een leuke vervolgopleiding zou kunnen zijn.

Freek van Baaren uit ma3b vertelt over zijn ervaring:

Ik ben deze middag naar Bergen op Zoom geweest, omdat ik de opleiding Sound & Vision wilde gaan bekijken. Ik ben met de taxi opgehaald van school, omdat ik de enige leerling van onze school was die naar deze opleiding ging.

Toen ik in Bergen op Zoom aankwam, moest ik nog even wachten tot de andere leerlingen van andere scholen er waren. We zijn toen met een busje naar Poppodium Gebouw T gereden. Hier hebben wij uitleg gekregen over hoe alles in elkaar zit in een theater met alle technieken. Vervolgens mochten we zelf een drumstel uitversterken. Deze partij moesten we daarna gaan afmixen met de muziek. Ook mochten we het licht bedienen. Ik heb het deze middag, op een redelijke afstand van huis, heel goed naar mijn zin gehad!

Misschien is deze opleiding wel iets voor mij!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact