Nieuws

Europe meets India

By maart 11, 2016februari 15th, 2021No Comments

Europe meets India

Dit schooljaar hebben leerlingen uit Tvw2B in de lessen geography onder meer gewerkt aan een grensoverschrijdend project voor Eumind, “Europe meets India”. Samen met een aantal Nederlandse en Indiase leeftijdgenootjes is er concreet in groepjes gewerkt aan enkele onderwerpen. Er moet inventief en soms “out of the box” gedacht worden,  ook het aanleren van en werken met onderzoeksvaardigheden maakt deel uit van het project Regions 13. Daarbij hebben we met twee scholen in India videoconferenties belegd. De projecten van twee groepen zijn door een internationale jury goed genoeg bevonden om vandaag een officiëel “certificate of excellence” in ontvangst te kunnen nemen van hun leerkacht mevr. Ten Thije.  De groep “Public meeting places” en de groep “Social media” vielen ook internationaal op door de goede wetenschappelijke aanpak en de heldere vertaling op de nieuwe site Weebly. Op deze site zijn meer voorbeelden te vinden van good practices!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact