Nieuws

Haar voor Stichting Haarwensen

By maart 10, 2016februari 15th, 2021No Comments

Haar voor Stichting Haarwensen

Anouk Kok, hv1h vertelt: ” Afgelopen week heb ik in de klas mijn spreekbeurt gedaan over Stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen is een stichting die ervoor zorgt dat kinderen met kanker of alopecia (een haaraandoening, waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt) gratis een pruik kunnen krijgen van ECHT haar.

Daarvoor is natuurlijk ook ECHT haar nodig. Omdat ik het super belangrijk vind dat zieke kinderen zich niet altijd ziek hoeven te voelen, heb ik, tijdens mijn spreekbeurt, 30 centimeter van mijn haar af laten knippen. Mijn vlecht doneer ik natuurlijk aan de stichting.”

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact