Nieuws

Terug uit Straatsburg

By maart 7, 2016februari 15th, 2021No Comments

Terug uit Straatsburg

De leerlingen uit V5A hebben afgelopen donderdag in het Europees Parlement persoonlijk ervaren voor welke grote problemen Europa zich geplaatst ziet. In de werkgroepen die samengesteld waren uit jongeren uit 22 lidstaten van de EU domineerde het vluchtelingenprobleem. ‘Je zag en voelde de emotie van de Griekse jongeren,’ vertelde Liesje Mijnders. Oplossingen hebben de leerlingen niet gevonden, maar ze hebben wel ervaren hoe moeilijk het is om tot overeenstemming te komen in Europa.

We kijken terug op een leerzame, maar ook plezierige driedaagse excursie!

Rob van Esch en Antoinette Groeskamp

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact