Nieuws

Succesvol trefbaltoernooi met fanatieke deelnemers

By maart 7, 2016februari 15th, 2021No Comments

Succesvol trefbaltoernooi met fanatieke deelnemers

Maar liefst tien trefbalteams hebben afgelopen donderdag 3 maart tegen elkaar gestreden in een door de LO-sectie georganiseerd trefbaltoernooi. Dit vond plaats in de gymzalen Ag1 en Ag2 van het hoofdgebouw van het Cambreur College. Er waren twee poules: een voor de onderbouw en een voor de bovenbouw. De bovenbouwers moesten het ook opnemen tegen een docententeam.

De leerlingen hielden zich niet in en gingen er vol tegenaan. Er werd fanatiek gespeeld om de winst.  Bij de onderbouwpoule wist het team “De Ninja Turtles” de overwinning naar zich toe te trekken. Bij de bovenbouwpoule heeft het docententeam zich staande weten te houden tussen de rake treffers van de leerlingen en heeft de winst gepakt!

De vakgroep lo kijkt terug op een geslaagd toernooi en hoopt ook volgend jaar op minstens zoveel enthousiaste deelnemers.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact