Nieuws

Cambreur Linnits winnen eerste prijs Boejuh 2016

By maart 7, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreur Linnits winnen eerste prijs Boejuh 2016

Veel jong talent was te zien en te horen bij het jaarlijkse muziek- en dansfestival van het Cambreur College in het Volkaert theater. Maar ook muzikale talenten die ieder jaar meedoen en ieder jaar sterker worden waren gelukkig weer van de partij. Het publiek heeft genoten. Karlijn en Indy legden veel energie en vrolijkheid in hun dansnummer, Beau Aimée en Karlijn zongen niet alleen, maar maakten van hun nummer een echte voorstelling. Joris speelde op piano een ingewikkelde medley, Symen kon het publiek alleen en samen met andere jonge artiesten bewonderen en imponeerde met gitaar en zang. Met name in de band – officieel nog zonder naam- met Kyara, Ruben en Isa klonk “Perfectley lonely” geweldig. Meike koos dit jaar voor een lastig nummer, maar haar bijzondere stemgeluid en haar timing was opnieuw bijzonder. 

De jury onder leiding van Ton Sprangers had een zware klus. Een eervolle vermelding kreeg Celina voor haar krachtige optreden, geheel in cowboystijl, zichzelf begeleidend op gitaar. Een verdiende derde plaats was voor Evelyn van Hellemond die een eigen compositie zong en speelde. De vlot spelende Daan kreeg samen met danseres Femke een tweede prijs. De hoofdprijs ging naar een nieuw duo: Isabelle Lafeber en Niels Biemans. Het publiek luisterde ademloos naar hun vertolking van “Calm after the storm”. En hun tweede nummer “Omarm me” was in zang en begeleiding, maar ook in timing en performance uitstekend. Twee talenten, die jaarlijks op het Boejuhpodium te vinden zijn en hun vorm gevonden hebben. 

 

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact