Nieuws

Indrukwekkende bezinningsdagen

By februari 29, 2016februari 15th, 2021No Comments

Indrukwekkende bezinningsdagen

Het bewijs is maar weer eens geleverd! De bezinningsdagen zijn voor de leerlingen van vwo 5  een geweldige ervaring geworden. Drie dagen hebben ze met een aantal begeleiders doorgebracht in Jeugdcentrum ‘De Hoge Rielen’ in Lichtaart, België. Tópdagen zijn het geweest: een geweldig goede sfeer van onderling vertrouwen en respect , veel humor en ontspanning en goede groepsgesprekken Ook de verhalen van de gastsprekers  (twee ex-delinquenten) en het verhaal van oud-collega Lowie van Gorp over rouw en verlies hebben veel indruk gemaakt. En niet te vergeten natuurlijk de gezamenlijke maaltijden en corvee, de karaoke en de daverende dans- en muziekavond, de meditatiebijeenkomsten en de indrukwekkende presentaties van de gespreksgroepen (zie fotoalbum).

Het liep allemaal vanzelf omdat elke leerling én begeleider werd gewaardeerd om zijn eigen kwaliteiten. Dat is waar een school, naast goede prestaties , ook altijd aan moet werken. De bezinningsdagen zijn en blijven hartstikke belangrijk en waardevol. Dat bewijs levert ons Cambreur College !

 

Peter Kuijpers

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact