Nieuws

Gast tijdens les levensbeschouwing

By februari 23, 2016februari 15th, 2021No Comments

Gast tijdens les levensbeschouwing

Op vrijdag 19 februari genoten de klassen Tha3C en Tvw3B tijdens de les levensbeschouwing van een bijzonder man. Meneer Baartmans. Meneer Baartmans woont al meer dan 30 jaar in Banaras in India. Hij helpt daar de kasteloze mensen, de Dalits. Mensen die onderaan de ladder van de maatschappij staan. Die geen respect krijgen en ook een gebrek aan educatie hebben, gezondheid en eten. En sinds 1979, toen meneer Baartmans in India ging wonen, heeft hij al veel bereikt met andere mensen. Zo hebben vele mensen al een bakstenen woning en gaan de kinderen naar school. Ook heeft hij wat meegemaakt, zo heeft hij de conflicten in 1984 tussen de Hindoes en de Sikhs meegemaakt. Kortom het was een educatieve les en een les om nooit meer te vergeten. Meneer Baartmans bedankt!

Joris Krol

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact