Nieuws

De kick in lokaal A104!

By februari 23, 2016februari 15th, 2021No Comments

De kick in lokaal A104!

Volg jij Young Adult Books al op Facebook? Veel jongeren zijn lid van deze pagina, die in het teken staat van boeken en allerlei tips. Maar ook docenten houden de nieuwste berichten en boeken graag bij. Zo zag mevrouw Kant een winactie voorbij komen en besloot meteen mee te doen.

Wat viel er te winnen? Een mooi bord van het boek De kick van Helen Vreeswijk. En raad eens waar dat bord nu hangt? Ja, in lokaal A104!

Op de boekenlijst van mavo 2 t/m 4 prijken verschillende boeken van Helen Vreeswijk. Helen Vreeswijk was rechercheur, maar heeft zich nu volledig gestort op schrijven. Ze heeft inmiddels al heel wat Young Adult Books op haar naam staan. De naam geeft het al aan: Young Adult Books zijn leuke boeken voor jongvolwassenen.

Helens boeken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. Door haar werk als rechercheur kwam ze in de gekste en vervelendste situaties terecht. Over een groot aantal thema’s heeft ze boeken geschreven. Denk hierbij aan: drugs, pesten, loverboys, eerwraak, drankverslaving, stalken, verkrachting en gamen. En weet je wat het mooiste is? Zelfs de minder fanatieke lezers kunnen haar boeken waarderen!

Heb jij al iets van haar gelezen?

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact