Nieuws

Santa in Space

By februari 2, 2016februari 15th, 2021No Comments

Santa in Space

Afgelopen donderdag, 28 januari 2016,  was het weer zo ver! Klas 1TTO vertrok met een flink aantal ouders, die voor het vervoer zorgden, naar theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht om de pantomime Santa in Space te bezoeken.

Een hilarische voorstelling waarbij father Christmas ontvoerd werd naar een andere planeet en vervolgens gered moest worden om alsnog op tijd zijn presentjes bij de vele brave kinderen af te leveren.

Zoals gebruikelijk bij een Engelse pantomime werd de vrouwelijke hoofdrol gespeeld door een man, wat voor komische taferelen zorgde. De mannelijke ster was in het echt een lieftallige, knappe jongedame, maar ze vertolkte haar rol als een ware, niets vrezende held die ervoor zorgde dat het verhaal natuurlijk een happy end kreeg.

Al na zo’n vijf minuten stonder er Cambreurleerlingen op het podium om mee te dansen en de moderne tophits die in het verhaal verweven waren zorgden dat er volop audience participation was. Een prachtig decor en even zo prachtige kostuums maakten het verhaal compleet.

Bedankt TTO-ouders voor het verzorgen van het vervoer! We hopen van harte dat jullie ook genoten hebben.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact