Nieuws

Leerlingen verwennen docenten met een heerlijke lunch

By januari 29, 2016februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen verwennen docenten met een heerlijke lunch

“Goede middag zal ik u naar uw tafel begeleiden.” De docenten van gebouw B en een aantal genodigden waanden zich donderdag 28 januari even in een sjiek restaurant. Zes dames in een nette rode voorschoot ontvingen de gasten aan de deur van het restaurant en brachten iedereen naar hun plaats. De feestelijk gedekte tafels waren bestrooid met rozenblaadjes en overal brandden kaarsjes.

Professioneel en met een glimlach serveerden de leerlingen een heerlijke lunch. Soep, salades, gevuld Turks brood, spaghetti en een aantal desserts alles even lekker. Tijdens de lunch informeerden de leerlingen regelmatig of alles naar wens was en of ze ons nog ergens mee van dienst konden zijn. De tijd vloog voorbij en net na het chocolade toetje ging de eerste zoemer alweer. “Was het lekker meneer?” “Ja dat was het en zeker voor herhaling vatbaar.” Applaus en een dikke tien voor deze leerlingen van gebouw B.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact