Nieuws

Laptopkar nu ook op gebouw A

By januari 29, 2016februari 15th, 2021No Comments

Laptopkar nu ook op gebouw A

Eind 2015 greep wiskundedocent Eric Jolie zijn kans: hij was degene die de laptopkar op gebouw A in gebruik nam. Het is niet de eerste laptopkar op onze school: gebouw B maakt al enige tijd veelvuldig gebruik van deze faciliteit.

“Voor rekenen neem ik dit jaar deel aan een pilot van een digitale methode en aangezien de computerlokalen vaak bezet zijn, is er de noodzaak laptops in de lokalen in te zetten,” aldus de mavodocent. Docenten, die gebruik willen maken van de laptopkar, kunnen inschrijven via It’s Learning. De docent gaat vervolgens samen met leerlingen naar de conciërgeruimte. Daar worden de laptops op nummer uitgedeeld. De leerlingen lopen dan weer naar het lokaal en net voor het einde van de les worden de laptops weer teruggebracht.

Ook Marcella Kant ( Nederlands) en Peter van der Veeken (nask) reserveren regelmatig een laptopkar. “Vorige week nog heb ik de laptopkar gereserveerd in verband met een schrijfopdracht. Het bevalt me goed, dus ik zal er zeker vaak gebruik van maken,” aldus de docente Nederlands. Peter: “Wij hebben ook een licentie voor de digitale ondersteuning van onze methode.  Leerlingen kunnen hier niet alleen thuis, maar nu ook in de klas gebruik van maken.”

Inmiddels hebben ook de docenten van gebouw A de weg naar de laptopkar gevonden. Voor wie niet achter het net wil vissen: reserveren is verplicht!

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact