Nieuws

Haco-avond spannend, maar geslaagd

By januari 25, 2016februari 15th, 2021No Comments

Haco-avond spannend, maar geslaagd

De Tweede Fase. Voor veel bovenbouw leerlingen gesneden koek, voor klas 3 nog zeker niet. De afgelopen 5 weken hebben zij zich daarom bij het vak Haco verdiept in de mogelijkheden van de verschillende profielen in de bovenbouw. Haco is trouwens de afkorting voor ‘havisten competent naar het hoger beroepsonderwijs’. Een hele mond vol voor een belangrijk vak op onze havo-afdeling.

Want ‘wat betekent nu eigenlijk het profiel C&M of E&M’? En ‘kan ik met het profiel N&G de gezondheidszorg in of is het dan verstandiger om N&T te kiezen’? En ‘wat houdt het vak M&O eigenlijk in’? ‘Heeft iedereen tot aan het examen lessen in lichamelijke opvoeding en levensbeschouwing’? Op deze vragen en meer probeerden zij een antwoord te vinden. Afgelopen donderdagavond mochten zij hun bevindingen presenteren aan de ouders van hun klas. Best wel spannend, maar volgens betrouwbare bronnen erg goed gelukt!

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact