Nieuws

Rozenactie 2016

By januari 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Rozenactie 2016

Een rode roos op Valentijnsdag. Elk jaar organiseert de CIA een rozenactie voor al de leerlingen. De leerlingen kunnen tot 5 februari voor maar 1,50 een roos kopen bij de balie op gebouw A of bij de conciërges op gebouw B en C. Ook leveren ze daar een kaartje in met een leuke tekst en de naam van hun geliefde erop. De CIA zorgt ervoor dat de roos met het kaartje en de naam en klas van de ontvanger op 16 februari bij de juiste persoon terechtkomt! Dit jaar heeft de CIA er een leuke nieuwe actie  bij bedacht! Om het extra speciaal te maken kunnen de leerlingen een foto van zichzelf met hun geliefde maken en deze op Instagram of Facebook zetten. Als ze de CIA in het bericht taggen maken ze kans op een love pakket! Het inzenden kan tot 16 februari 13:00. De CIA wenst iedereen alvast een fijne Valentijnsdag!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact