Nieuws

Havo2 en vwo2 maken pakketten voor Stichting Leergeld

By januari 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Havo2 en vwo2 maken pakketten voor Stichting Leergeld

Tweedejaars leerlingen van havo en vwo, super bedankt voor de mooie kerstpakketten! Dit is de strekking van de mail die wij van de heer Van der Pluijm, regiocoördinator van Stichting Leergeld hebben gekregen. Hij schrijft: “Zowel de algemeen coördinator, de secretaris van het bestuur en de collega-coördinatoren vinden het een geweldige prestatie en een schitterend gebaar om in enkele uren tijd van die prachtige pakketten samen te stellen en die qua inhoud ook nog eens beantwoorden  aan het  feestelijke tintje van kerst. Hartelijk bedankt daarvoor namens de stichting Leergeld en natuurlijk ook namens de gezinnen. Bij het afgeven van de pakketten, veranderden de gezichten van de ontvangers, na eerst de deur op een kiertje geopend te hebben in verbaasde, verraste, blije gezichten en spraken zij hun dank dat zij dit mochten ontvangen.”

Beste jongelui, compliment, goed gedaan!

 

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact