Nieuws

Cambreur Class rekenen en koken met appels voor groep 8

By januari 6, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreur Class rekenen en koken met appels voor groep 8

Als echte koks in de grote keuken van gebouw B aan de slag, daar hadden een flinke groep leerlingen van diverse basisscholen wel zin in. Eerst het recept bekijken en aanpassen, rekenen dus, en daarna met koksmuts op in de weer met bladerdeeg, appels en kruiden. Het rook in ieder geval heerlijk en smaakte naar meer. Docenten Liesbeth Romme en Misja Willemen hadden er net zoveel plezier in als hun jonge leerlingen.

Groep 7: jullie middag komt nog en er is nog plaats. Dus schrijf je op tijd in!

 

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact