Nieuws

Cambreurbasketbaltoernooi

By december 16, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreurbasketbaltoernooi

Fanatiek basketballen in eigen tijd: Acht teams uit 4 verschillende leerjaren gingen elkaar te lijf in de gymzalen van het Cambreur College op dinsdag 15 december. Niet letterlijk natuurlijk, maar fanatiek basketballend. En wat een talenten zijn er gespot! Zowel tactisch als technisch werden de verschillende wedstrijdjes op hoog niveau gespeeld. En soms zelfs op érg hoog niveau. En net als bij alle wedstrijden, kan er maar één de beste zijn.  Kaan Yasar, Kaan Cifti, Hami Karlidag, Dylan Couwenberg en Moses Ochaya uit Bke4 van harte gefeliciteerd!

Óp naar het volgende Cambreur Toernooi!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact