Nieuws

Theater in Tilburg

By december 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Theater in Tilburg

Stemkastjes, een soort boksring zonder ring, vijf kandidaten en een fight night teaser en dat in een heus theater, theater De nieuwe Vorst in Tilburg. Tweetalige derde en vierdeklassers lieten donderdag 10 december het stuk over zich heen komen. Een wat vreemde, maar zeer boeiende avond. De gastheer nodigde ons uit om onze stem uit te brengen op een van de vijf kandidaten. In een afvalrace ielden we een winnaar over. Maar was hij echt de winnaar? De toeschouwers bleven wat lacherig, wat verward achter. En diverse kijkers hadden het gevoel gemanipuleerd te zijn. Parallellen met politieke spelletjes zijn gemakkelijk te trekken. Het stuk zal in de komende week zeker stof doen opwaaien in diverse lessen.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact