Nieuws

Theater in Tilburg

By december 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Theater in Tilburg

Stemkastjes, een soort boksring zonder ring, vijf kandidaten en een fight night teaser en dat in een heus theater, theater De nieuwe Vorst in Tilburg. Tweetalige derde en vierdeklassers lieten donderdag 10 december het stuk over zich heen komen. Een wat vreemde, maar zeer boeiende avond. De gastheer nodigde ons uit om onze stem uit te brengen op een van de vijf kandidaten. In een afvalrace ielden we een winnaar over. Maar was hij echt de winnaar? De toeschouwers bleven wat lacherig, wat verward achter. En diverse kijkers hadden het gevoel gemanipuleerd te zijn. Parallellen met politieke spelletjes zijn gemakkelijk te trekken. Het stuk zal in de komende week zeker stof doen opwaaien in diverse lessen.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact