Nieuws

Spaanse les in leerjaar 1

By december 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Spaanse les in leerjaar 1

Wat leuk om stagiaires in je klas te hebben! Zeker als dat stagiaires zijn die een aardig mondje Spaans spreken.

Klas 1K en klas 1G werden vandaag voorbereid op een Spaanse Bingo, die volgende week op het programma staat. En dat betekent natuurlijk dat je moet kunnen tellen in het Spaans. Profesora Musters en profesor Colin vertelden de leerlingen, in het Spaans nota bene, wat de bedoeling van de les was en daarbij moest hun, zoals te verwachten was, wel even gevraagd worden om dat in een wat langzamer tempo te doen. Bovendien moesten zij de getallen wel een paar keer duidelijk uitspreken, voordat de lastige klanken van het Spaans door de leerlingen goed werden nagezegd. Een beetje huiswerk hoorde er ook bij: volgende week willen de leerlingen natuurlijk geen valse bingo scoren! Hasta la proxima semana!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact