Nieuws

Waanzien met MOTI

By december 10, 2015februari 15th, 2021No Comments

Waanzien met MOTI

Een te kort bezoek aan een museum? Dat moet de museumdirecteur als muziek in de oren klinken. En toch moeten we dat concluderen uit het verslag van het bezoek aan MOTI in Breda door klas 1.

Tijdens de breakweek hebben de HAVO en VWO klassen zich afgevraagd ‘Hoe media slim ben ik eigenlijk’?  Dat bleek best slim, maar toch vielen een aantal monden open van verbazing. Een mooi meisje dat eigenlijk een pizza bleek te zijn? Deel ik ècht zo veel via Facebook? Soms best wel een beetje angstig ook, wanneer je ziet dat eigenlijk iedere gepubliceerde foto ‘gephotoshopt’ blijkt te zijn. Daarna even een sociale media Woef achterlaten op het interne MOTI netwerk, jezelf in de Beauty shop zien en een korte wandeling door de Gruwelsteeg. Met een duidelijk gestegen visuele intelligentie stapte iedereen weer in de bus naar school. Een leuk en leerzaam bezoek, voor velen te kort, voor een enkeling te lang. Bijna iedereen wil nog even terug om op die prachtige Minecraft machines te spelen…. Nou ja, dat kan in de Kerstvakantie…

Moti_2

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact