Nieuws

Excursie Kunst naar de Brabantse hoofdstad

By december 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Excursie Kunst naar de Brabantse hoofdstad

Tom Huijben uit Tvw4b doet verslag : De excursie Kunst naar Den Bosch was echt heel leuk! Eerst bezochten we het Noordbrabants Museum waar iedere groep een rondleiding volgde. Eigenlijk waren we te kort in het museum; er was nog zoveel te zien.

De Sint Janskathedraal stond daarna op het programma. We beklommen de toren. Een gids vertelde over de geschiedenis van de toren en hoe de klokken werkten. Helemaal hoog bovenin konden we naar buiten en genieten van het uitzicht. Ook kon je vanuit deze positie allerlei details van de kerk zien, zoals alle verschillende beeldjes op de luchtbogen. Jammer dat we door het regenachtige weer niet zo ver konden kijken, maar echt, het was een heel geslaagde dag!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact