Nieuws

Brocante Kerstmarkt op gebouw B

By december 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Brocante Kerstmarkt op gebouw B

Op zoek naar mooie originele kerstversieringen of bent u een  liefhebber van antiek, kom dan volgende week naar gebouw B van het Cambreur College. Woensdag 16 december organiseren de tweedejaars  van gebouw B  een brocante kerstmarkt. De markt begint om vier uur en duurt tot zeven uur. Tijdens deze markt kunt u naast al die mooie spullen  genieten van een hapje en een drankje en voor de kinderen is er de mogelijkheid om een paardenritje te maken. De derdejaars zullen met hun gezang het geheel muzikaal omlijsten.

Het doel van deze bijzondere markt is geld op te halen voor de klusloterij die ook dit jaar weer in het teken staat van stichting Tamsarya in samenwerking met Stichting Wilde Ganzen. Zij zamelen geld in om de vernielde scholen en huizen in Nepal, na de aardbeving in april,  weer op te bouwen.
De leerlingen die de afgelopen weken spullen hebben verzameld en versieringen hebben gemaakt hopen op een groot luisterend, genietend  en kopend publiek .
U bent allen van harte welkom!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact