Nieuws

Cambreur College Christmas Carols Choir

By november 30, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College Christmas Carols Choir

Op zaterdag 12 december  gaat het  inmiddels beroemde Cambreur College Christmas Carols Choir, dit jaar bestaande uit  álle leerlingen  van klas Thv1J en Tvw1K, optreden op de kerstmarkt in Dongen. De leerlingen zijn  inmiddels tijdens de muziekles, onder leiding van Dhr. Ralph Zijlemans, een aantal prachtige Engelstalige Christmas Carols aan het instuderen die op de kerstmarkt ten gehore gebracht zullen worden.

We proberen, naar  Engelse  traditie, geld op te halen voor een goed doel. Omdat wij zulke hartverwarmende reacties hebben gehad  van Vluchtelingenwerk Nederland ná onze geweldige Wereldweek in september, hebben wij besloten om ook nú Vluchtelingenwerk Nederland als ons goede doel te kiezen. We weten zeker dat het geldbedrag dat we verzamelen dan op een prima manier besteed gaat worden.

Jullie komen toch zeker ook luisteren?

Wanneer: zaterdag 12 december

De standplaats van het koor: ter hoogte van de Hema. Hoge Ham 153, Dongen

Tijdstip van optreden: 18.30- 19.45 uur.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact