Nieuws

Leerlingen B/K klas 3 van het Cambreur College sluiten opleiding tot Peer Mediator af

By november 17, 2015februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen B/K klas 3 van het Cambreur College sluiten opleiding tot Peer Mediator af

Ayten, Annemée, Pasa, Dilaver, gefeliciteerd!

Vijf weken geleden zijn vier enthousiaste leerlingen van klas 3 B/K begonnen met hun opleiding tot Peer Mediator (leerling bemiddelaar). Met Peer Mediation wordt een gestructureerd proces bedoeld waarbij leerlingen andere leerlingen helpen om bij een conflict samen tot een oplossing te komen. Zij volgen hierbij een aantal vaste stappen: luisteren, samenvatten en doorvragen. Deze belangrijke vaardigheden worden steeds verder ontwikkeld en kunnen in de dagelijkse (school) praktijk goed van pas komen.

Afgelopen maandag 16 november 2015 ontvingen de vier Peer Mediators, te weten Ayten Basan, Annemée Akkermans, Pasa Sahan en Dilaver Solak hun certificaat uit handen van teamleider dhr.René Hermans en begeleidster mevr.Ellen Bogaarts.

Vanaf nu kunnen ze in de praktijk aan de slag.

Wij wensen hun veel succes en plezier bij het bemiddelen.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact