Nieuws

Informatieavond Oudervereniging: Uit met ouders!

By november 2, 2015februari 15th, 2021No Comments

Informatieavond Oudervereniging: Uit met ouders!

De Oudervereniging organiseert elk jaar voor alle ouders een algemene informatieavond waarop actuele en belangwekkende thema’s aan bod komen. Recent kregen we signalen dat ouders zich zorgen maken over alcohol- en (toegenomen) drugsgebruik tijdens het uitgaan. Daarom bieden wij u dit jaar, door een unieke samenwerking met o.a. GGD, Novadic-Kentron en de gemeente Dongen, een wel heel bijzondere thema-avond!

Woensdag 18 november Uit met ouders!

Stappen. U heeft het vroeger vast ook gedaan. Nu heeft uw zoon/dochter (binnenkort) de leeftijd om op stap te gaan. Gezellig samen met vrienden en vriendinnen, plezier maken, dansen, flirten. Uw kind verheugt zich hier waarschijnlijk op! En u? Bent u nieuwsgierig hoe dit stappen er tegenwoordig aan toe gaat of ligt u misschien wakker als uw kind gaat stappen?

Uit met ouders start met een interactieve voorstelling van Helder theater. Vervolgens wordt u meegenomen naar verschillende horecagelegenheden in Dongen. Hierdoor kunt u zelf ervaren waar uw kind (binnenkort) in het weekend gaat stappen, en hoe de horeca omgaat met de jeugd. In de horecagelegenheden zijn er verschillende workshops waarbij o.a. Novadic-Kentron, Halt, Politie vanuit hun werk en ervaringen thema’s over uitgaan zullen behandelen.

Alle ouders/verzorgers van kinderen van 12 tot 18 jaar zijn van harte welkom op deze unieke avond!

Programma:

19:00-19:15 uur          Inloop Jongerencentrum De Poort

19:15-20.00 uur          Welkom door Wethouder en act Helder theater

20:00-22:15 uur          Workshops in verschillende horecagelegenheden

22:15-22.45 uur          Gezamenlijke afsluiting

Aanmelden: u kunt zich aanmelden tot 11 november via uitmetoudersdongen@outlook.com.

Wilt u hierbij vermelden met hoeveel personen u komt en wat de leeftijd van uw kind(eren) is. Deelname is gratis (vol = vol).

Graag tot woensdagavond 18 november,

Oudervereniging Cambreur College

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact