Nieuws

Ben ik rots of water?

By oktober 16, 2015februari 15th, 2021No Comments

Ben ik rots of water?

De leerlingen uit mavo 2 zijn de afgelopen week bezig geweest met een introductie op dit thema: wie ben ik en wat doe ik? En hoe gedraag ik mij naar de ander. In samenwerking met Jürgen van Gorkum (van egelweerbaarheidtraining) hebben ze een ochtend of middag gekeken naar hoe je overkomt op de ander in je omgeving. Leerlingen hebben geluisterd naar zijn verhaal en zijn zelf ook actief bezig geweest. Hoe sta ik nu? Laat ik mij zo maar omver duwen, of geef ik in een bepaalde situatie een beetje mee? Hoe reageer ik op de ander en  gedraag ik mij in een bepaalde situatie als een rots of gedraag ik mij als water? Allemaal vragen die iedereen in zijn dagelijkse leven tegenkomt. Iedere leerling haalt er dan ook dat uit wat hij of zij kan gebruiken. Zo bouwen ze aan zichzelf als individu en samen als klas aan de groep. 

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact