Nieuws

Heerlijke dagen in Barcelona!

By oktober 5, 2015februari 15th, 2021No Comments

Heerlijke dagen in Barcelona!

Zaterdag 19 september zijn we met 44 leerlingen (BB/KB/MAVO) en 5 docenten vertrokken naar Barcelona. Na een reis van ongeveer 20 uur kwamen we aan bij het appartementencomplex ‘Àgora’. We konden nog niet in onze kamers, dus we zijn nog naar een park naast het appartement geweest. Hier was een doolhof waar we in zijn geweest. Na de uitgebreide lunch zijn we met de metro naar de stad gegaan. Daar hebben we in groepjes een ontdekkingstocht gedaan. We hebben toen al veel van Barcelona gezien! ’s Avonds hebben we gegeten bij Pansfood: een buffetrestaurant.

Maandagochtend zijn we meteen na het ontbijt vertrokken. We zijn naar het Dalìmuseum in Figueres geweest. Hier waren allerlei schilderijen en beelden te zien. Daarna zijn we met een boot naar een vissersdorpje gevaren. Het was lekker zonnig en de boottocht viel goed in de smaak. ’s Avonds hebben we gegeten bij een hamburgerrestaurant.

De volgende ochtend moesten we vroeg opstaan voor ons bezoek aan Camp Nou: een van de hoogtepunten van de reis. ’s Middags zijn we naar het strand gegaan. We mochten kiezen of we spelletjes wilden doen of lekker gingen zonnen. Aan het einde van de middag hebben we het mooie Park Guëll bezocht. De invloeden van Gaudi zijn overal terug te zien in Barcelona.

Woensdag was onze laatste dag in de stad. ’s Ochtends hebben we de Sagrada Familia bezocht en

’s middags  kregen we een vrije middag. We hebben heerlijk geshopt! Als afsluiting gingen we nog naar het aquarium. Dit was erg leuk! Tot slot hebben we nog gedineerd in een buffetrestaurant en daarna waren we klaar voor de lange terugreis .

We hebben een fantastische week gehad!

Maud, Steffie, Laura en Maaike uit ma4b

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact