Nieuws

Speak up….

By september 30, 2015februari 15th, 2021No Comments

Speak up….

In een steeds mobieler wordend Europa verdwijnen oude taalgrenzen en wordt de beheersing van talen steeds belangrijker. Hoe sneller je daarmee begint, hoe beter het is.

Afgelopen vrijdag, 25 september, bezochten een tiental TTO-leerlingen in het kader van de Europese Dag van de Talen een aantal scholen in de regio.  De groepsleerkracht mocht even pauze nemen en onze leerlingen namen de klas over om een les Engels te geven. Een klein gesprekje voeren, woorden spellen, een werkwoorden-gym en een woordbingo stonden op het lesprogramma. Onze Cambreurleerlingen spraken tijdens hun les voornamelijk Engels en  veel  groepachters waren verbaasd over het feit dat ze toch precies begrepen wat er van hen verwacht werd tijdens de les. Zijn deze groep-8-leerlingen onze toekomstige eersteklassers? Prima, want zij hebben met deze lesjes ontdekt dat ze zich al heel goed in een vreemde taal kunnen redden.

 

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact