Nieuws

Introductiedag (T) havo-vwo 2: een schot in de roos

By september 10, 2015februari 15th, 2021No Comments

Introductiedag (T) havo-vwo 2: een schot in de roos

Een weekje later dan gepland konden we dan toch met (T) havo-vwo 2 op introductie. Traditiegetrouw trokken we naar Uitspanning De Zeven Geitjes voor een actief programma met uitdagende opdrachten. Lasergamen, trefbal met pijl en boog, beachvolleybal en boogschieten, aangevuld met een pannenkoek tijdens de lunch, zorgden voor een dagvullend programma. De leerlingen en de mentor hebben elkaar beter leren kennen en we gaan er vanuit dat ze daar de rest van het jaar profijt van hebben. Zoals elk jaar kregen we complimenten van de medewerkers van De Zeven Geitjes dat onze leerlingen zich zo voorbeeldig gedroegen en enthousiast meededen met het programma. Wij sluiten ons hier uiteraard volledig bij aan!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact