Nieuws

Introductiedag (T) havo-vwo 2: een schot in de roos

By september 10, 2015februari 15th, 2021No Comments

Introductiedag (T) havo-vwo 2: een schot in de roos

Een weekje later dan gepland konden we dan toch met (T) havo-vwo 2 op introductie. Traditiegetrouw trokken we naar Uitspanning De Zeven Geitjes voor een actief programma met uitdagende opdrachten. Lasergamen, trefbal met pijl en boog, beachvolleybal en boogschieten, aangevuld met een pannenkoek tijdens de lunch, zorgden voor een dagvullend programma. De leerlingen en de mentor hebben elkaar beter leren kennen en we gaan er vanuit dat ze daar de rest van het jaar profijt van hebben. Zoals elk jaar kregen we complimenten van de medewerkers van De Zeven Geitjes dat onze leerlingen zich zo voorbeeldig gedroegen en enthousiast meededen met het programma. Wij sluiten ons hier uiteraard volledig bij aan!

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact