Nieuws

Nieuwe conciërges op het Cambreur College

By september 7, 2015februari 15th, 2021No Comments

Nieuwe conciërges op het Cambreur College

Het zal niemand ontgaan zijn dat er sinds dit schooljaar een heel nieuw conciërgeteam is aangetreden.  Nou ja,  niet helemaal nieuw natuurlijk want Patrick de Bruijn (rechts op de foto) heeft  al de nodige jaren als vervanger opgetreden en is bij iedereen inmiddels al bekend. Patrick is  getrouwd met Miranda en heeft 2 zonen.  Hij is technisch aangelegd en dat is bijzonder gemakkelijk in zijn functie. Velen hebben hem al eens nodig gehad voor een reparatie aan de fiets of een lekke band. Vraag hem iets en hij staat altijd voor je klaar.

In het midden van de foto zien we Grâcia Rosenbrand, bij sommigen al bekend vanuit de Oudervereniging.  Grâcia is getrouwd met Stefan, heeft ook 2 zonen en is inmiddels door iedereen al opgevallen in de aula, waar zij nu al de strakke hand houdt tijdens de pauzes,  maar steeds met een lach en een grap. Ze heeft er duidelijk zin in! Naast haar ondersteunende rol  bij de conciërges is ze ook stagecoördinator en bovendien is zij op de vrijdagen receptioniste/telefoniste.  Kortom, een drukke dame die altijd klaar zal staan voor de leerlingen.

Links op de foto zit Jan van Riel. Jan is getrouwd met Rianne en heeft eveneens 2 zonen. Jan zal fulltime conciërge zijn binnen het Cambreur College en is samen met Patrick  verantwoordelijk  voor de “mannen”- taken binnen het conciërgeteam.  Klop ook hem op zijn schouder als je vragen hebt!
Met zijn drieën willen zij er samen met jullie een mooi schooljaar van maken . Als jullie vragen hebben over wat dan ook, loop gerust binnen bij ze of spreek ze aan in de aula of gang. Ze hebben er veel zin in!!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact