Nieuws

Het begin is gemaakt!

By september 2, 2015februari 15th, 2021No Comments

Het begin is gemaakt!

Met fonkelnieuwe rugzakken, gevuld met nog lege agenda’s en lege schriften en daarnaast een flink aantal totaal  vreemde boeken, stonden de leerlingen van de klassen 1D tot en met 1K afgelopen maandag op het schoolplein van gebouw C te wachten tot ze naar binnen mochten. Na een hernieuwde kennismaking met hun mentor, die ze natuurlijk nog van de kennismakingsavond in juni kenden,  werd een begin gemaakt met de introductieactiviteiten. Allereerst natuurlijk wegwijs worden op een nieuw gebouw, namen leren van je klasgenootjes en niet te vergeten van de docenten van wie je les van gaat krijgen, je aanpassen aan nieuwe regels……die eerste dag, met 4 introductielessen, moet beslist een vermoeiende dag zijn geweest voor het merendeel van de leerlingen. Op dinsdagochtend werden de leerlingen in de gymzaal ontvangen waar zij luisterden naar een welkomstwoordje van mevrouw Helga van der Weele, directielid van het Cambreur College. Ook spraken de leerlingen per klas een aantal wensen uit met betrekking tot de start als Cambreuriaan: het kan niet anders of het gaat beslist een gezellig schooljaar worden. Donderdagavond worden de introductie activiteiten afgesloten met een disco voor alle leerlingen van leerjaar 1  bij de “Heeren van Dongen”.

Welkom nieuwe Cambreurianen:  Wij wensen jullie allen een gezellig en leerzaam jaar toe!

Team gebouw C

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact