Nieuws

Het eind in zicht…..

By juli 15, 2015februari 15th, 2021No Comments

Het eind in zicht…..

Eerst studeren om de laatste puntjes op de i te zetten, vervolgens een proefwerkweek waarbij de zweetdruppeltjes je soms op het hoofd stonden. En dan…… eindelijk die laatste schooldag! Dat betekende voor de leerlingen van gebouw C ook daadwerkelijk de laatste dag dat zij als als brugklasleerlingen bij elkaar waren.
En het had geen mooiere dag kunnen zijn voor de afsluiting van een jaar samenzijn op gebouw C: Een stralende zon, opgewekte docenten, vrolijke leerlingen en twee prachtige lokaties in Dongen Vaart.

Op vrijdag 10 juli werden alle leerlingen van klas 1D tot en met 1K verwacht bij “het Karrewiel” in Dongen Vaart. Hier én bij café ’t Vaartje was voor de leerlingen een circuit van grappige behendigheidsspelletjes uitgezet en mochten zij zich uitleven met het spelen van Jeu de Kloot en Karregolf. Ondanks dat het een gezelligheidstoernooitje betrof ging het er soms, mede door de hoge temperaturen van die dag, verhit aan toe. De ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in de open lucht. Voor leerlingen en docenten een geslaagde dag.

Echt afscheid nemen de leerlingen van gebouw C pas als zij vrijdagochtend hun rapport komen ophalen. Vanaf volgend schooljaar zullen de meesten van hen hun schoolcarriere voortzetten op het hoofdgebouw. Een enkeling gaat verder op gebouw B.
Wij zullen ze missen, deze gezellige groep leerlingen van dit jaar.
We wensen hen allen succes toe in leerjaar 2

Namens team leerjaar 1
Annemieke Trella
 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact