Nieuws

Gezellige uitreiking TTO-certificaten

By juli 15, 2015februari 15th, 2021No Comments

Gezellige uitreiking TTO-certificaten

Drie jaar tweetalig vwo afsluiten met daarbij een Cambridge First Certificate, dat is een feestje waard. De aula van het Cambreur College stroomde op de Franse nationale feestdag vol met ouders en leerlingen van de mentorklas van mevrouw Sanne van Gastel. Zij verwelkomde de leerlingen met een grappig filmpje over haar klas. Teamleider Bram Thielen gaf een korte beschouwing over de doelen van tweetalig onderwijs, waarna Ruben, Max en Jules een ludieke samenvatting gaven van drie jaar T-vwo. Zoals ze bij het samenstellen van hun portfolio geleerd hebben reflecteerden ze op hun activiteiten, stelden doelen op en keken of deze behaald waren. Maar wel met een dikke knipoog.

Vervolgens werden het CFC-diploma en het TTO-certificaat uitgereikt en ondertekend. Veel leerlingen hadden nog driftig geoefend op een fatsoenlijke handtekening.

Na een korte beschouwing over het vervolg van hun tweetalige opleiding in de bovenbouw werd er gezellig nagekletst.
Een steeds hechter wordende groep die er zin in heeft om de volgende stap te zetten, dat was na de avond de conclusie van ouders en docenten. Tvwo-4, zij zijn er klaar voor.
 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact