Nieuws

Eerste Goethe-certificaten uitgereikt

By juli 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Eerste Goethe-certificaten uitgereikt

Zestien vwo5-leerlingen krijgen deze week niet alleen hun rapport, maar tevens een Goethe-Zertifikat. De eerste zestien van onze school. De heer Robert Linders heeft hen hierop in een extra uur per week voorbereid. Het examen hebben de leerlingen deels op school, deels in Amsterdam gedaan. En het resultaat mag er zijn. Gemiddeld werd er voor luistervaardigheid een 9,5 gescoord, voor leesvaardigheid een 9,2, voor schrijfvaardigheid een 8,4 en voor spreekvaardigheid een 8,7.

Reden voor een felicitatie aan docent Linders en aan zijn leerlingen. Reden ook om volgend jaar mogelijk een niveau hoger in te steken. Want kennelijk is ons onderwijs op zo’n niveau, dat dit goed mogelijk is.

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact