Nieuws

In alle opzichten warme diploma-uitreikingen

By juli 7, 2015februari 15th, 2021No Comments

In alle opzichten warme diploma-uitreikingen

Vier keer stroomde de aula van het Cambreur College vorige week vol met feestelijke kandidaten, trotse ouders, zo mogelijk nog trotsere grootouders. De vier teamleiders van de afdelingen vmbo, mavo, havo en vwo verzorgden ieder op eigen wijze samen met hun team de invulling van de bijeenkomsten. De schoolband was vier keer van de partij met een aantal uitbundige nummers, evenals de oudervereniging die speciaal voor de leerlingen een fantastisch naslagwerkje had laten drukken met een terugblik op de Cambreurtijd. Nu al leuk om te lezen, over een aantal jaren onbetaalbaar.

Ieder jaar is de persoonlijke mentornoot per leerling, de schoolfotootjes van de brugklasser naast de foto van de examenkandidaat – vaak hét moment waarop de zaal vertederd reageert – en een vooruitblik op het vervolgtraject van de leerling het belangrijkste onderdeel van de festiviteit. Daarop volgt het tekenen van het diploma, wat natuurlijk op de gevoelige plaat vastgelegd moet worden.

Even napraten met klasgenoten, met docenten, met de decaan, een laatste groet en soms zelfs een traantje en dan is de middelbare schooltijd voorbij. Op naar nieuwe uitdagingen. Het Cambreur gaat jullie missen!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact