Nieuws

CC20: Cambreur College trakteert op Cambreurdag

By juni 30, 2015februari 15th, 2021No Comments

CC20: Cambreur College trakteert op Cambreurdag

Ieder jaar vieren wij , een weekje vóór de toetsweek aanvangt, onze Cambreurdag en ieder jaar opnieuw is dat onder een stralend zonnetje. Ook deze keer was het weer helemaal zoals het moet!

Deze editie van de Cambreurdag was extra speciaal voor onze leerlingen. Er werden namelijk geen consumptiebonnen uitgedeeld. Onze school is jarig en dat werd gevierd met gratis friet, snacks drinken en ijs. Vooral het ijs vond gretig aftrek, want het was lekker warm.

Naast het eten hebben we natuurlijk ook aan de workshops deelgenomen. Iedere leerling nam deel aan drie activiteiten. Die waren zeer divers! Uit de keuken op gebouw B kwamen heerlijke geuren van de monchoutaarten en de pizzaatjes die door onze leerlingen werden bereid. Ook op het creatieve vlak kon iedereen zijn talent laten zien bij o.a. workshops musical, glas in lood, graffiti, armbanden maken en hip knutselen. Wilde je nu wel eens een echte rap-clinic meemaken? In lokaal 003 kon dat werkelijkheid worden; het resultaat zal binnenkort op onze site te vinden zijn! Natuurlijk werden de sportievelingen onder ons ook niet vergeten. Waterpolo, voetbal, atletiek, karate, streetdance, schermen, freerunnen: niets was te gek!
Kortom, we kunnen weer terugkijken op een fantastische dag!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact