Nieuws

Examenleerlingen zorgen voor chill-hoekjes in de aula

By juni 24, 2015februari 15th, 2021No Comments

Examenleerlingen zorgen voor chill-hoekjes in de aula

Te weinig zitplekken in de aula, een veelgehoorde klacht. Dus hebben een dertigtal examenleerlingen als “cadeautje” de aula aantrekkelijker gemaakt met luxe fauteuils, een loungehoek met tv, schemerlampen, slingers, ballonnen en ander ludiek materiaal. De personeelskamer was vanmorgen niet geheel gebruiksklaar, de bureaus van de teamleiders waren ingepakt, kasten omgedraaid en het geschiedenislokaal van de heer Koreman volledig ingericht voor het volgende so’tje. De leerlingen hebben eveneens gezorgd voor kleurig versierde spaken voor die docenten die met een stalen ros de weg naar school gevonden hadden. De bike van meneer Thielen kreeg uiteraard een speciale behandeling. En vanaf het schoolplein is op kleurige afvalbakken die op het platte dak staan HOUDOEE!!!! te lezen.
Een examenactiviteit met een dikke knipoog, die we heel erg kunnen waarderen.
Er is niets kapot gemaakt. En het hele sterke: de hele groep stond vanmorgen al vroeg op school om onze reacties te peilen, maar tevens om de boel weer op te ruimen. Want zowel het in- als het uitruimen is een gigantische klus.
Bedankt jongens en meiden!
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact