Nieuws

Correctie voltooid, uitslag bekend

By juni 15, 2015februari 15th, 2021No Comments

Correctie voltooid, uitslag bekend

Zaterdag werd digitaal de uitslag van het vak geschiedenis voor de vwo-leerlingen doorgemaild. Docent Pieter-Jan Koreman heeft daarop alle leerlingen gebeld om hun het punt voor geschiedenis en hun definitieve uitslag na het eerste tijdvak door te geven. Voor een leerlinge was het spannend, zij heeft het helaas niet gered en gaat in het tweede tijdvak proberen toch het vwo-diploma binnen te slepen. We weten, dat ze alles op alles zal zetten om dat voor elkaar te krijgen. Voor alle andere leerlingen was het nieuws gelukkig een bevestiging van wat ze al wisten. Alleen bleek het eindcijfer in sommige gevallen zomaar een punt hoger uit te vallen. En dat is toch mooi meegenomen.
We zijn blij, dat de commotie rondom de uitslag zeer beperkt gebleven is en danken leerlingen en ouders voor hun begrip.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact