Nieuws

Prestatiecertificaten behaald bij Olympiades

By juni 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Prestatiecertificaten behaald bij Olympiades

Bij de Olympiades waar wij als Olympiade-school aan meedoen, worden rangschikkingen opgesteld. Dat is leuk want, we krijgen zo als school een beeld hoe onze leerlingen het doen ten opzichte van andere leerlingen in het land. Prima is het te constateren dat onze leerlingen over het algemeen best goed scoren op de Olympiades, ook als er volledige klassen meedoen.
Vanuit de ranglijsten kan worden bekeken welke leerlingen bij de 10% best scorende leerlingen horen. Deze leerlingen krijgen dan een certificaat.

Bij de International Junior Science Olympiad zijn drie leerlingen uit vwo3 erin geslaagd om een certificaat te halen. Marijn Minkenburg, Tom Huijben en Koen Verharen kregen op 5 juni hun certificaat uitgereikt (zie bijgaande foto).
Ook bij de scheikunde-olympiade werden certificaten behaald: Uit 5 vwo was een certificaat voor Jaap de Leeuw en uit 6 vwo waren Tom Mertens, Ilse Snoeren, Casper Timmermans en Maarten Bastiaansen de beste leerlingen. Deze leerlingen uit de examenklassen krijgen hun certificaat bij hun diploma.
Gefeliciteerd dame en heren. En voor de leerlingen uit de onderbouw: het begin is er, nu verder in de bovenbouw. Laat zien wat je in huis hebt op het gebied van scheikunde.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact