Nieuws

Ranking the Stars

By juni 4, 2015februari 15th, 2021No Comments

Ranking the Stars

In de catacomben van onze school woedde dinsdagmiddag een hevige strijd om de knikkers. Onder het motto:’Wie kent zijn/ haar collega’s het best?’ speelde het mavo-team een alternatief van het bekende programma ‘Ranking the Stars’. De organisatie van deze geslaagde middag was in handen van Madelinde Buijs en Danilo Verus.

De vragen van het presentatieduo leidden tot veel hilariteit. Ook de leerlingen hadden een duit in het zakje gedaan: Welke docent heeft de meeste humor? Welke docent is het best gekleed? En welke docent weet me te boeien?

Het winnende team bestond uit: Margot Weijers, Marcella Kant en Eric Jolie.

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact