Nieuws

Cambreur College Voorbereidend MBO bezint zich in Goirle

By mei 21, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College Voorbereidend MBO bezint zich in Goirle

‘B-dagen’, ’n recept dat naar meer smaakt

DONGEN – Het is een uiterst smakelijk recept geworden wat het team van Voorbereidend MBO voor haar derdejaars leerlingen bereidde: de B-dagen. Wat? Dit bezinningsrecept smaakt naar meer zeiden zowel de leerlingen als het docententeam. Editie 2016 staat al gepland!
B-dagen staat voor actief bezinnen en dat deden de meiden en jongens van het Voorbereidend MBO op het Cambreur College. Een zeventigtal fietste net voor Hemelvaart naar Goirle en maakte daarna kennis met tal van spelen. Samenwerken was het doel en dat werd ook bereikt.
Dat kan ook niet anders met een menukaart waarop tal van leuke spelen, fitness, opdrachten en weerbaarheidstrainingen stonden. Natuurlijk was er ook plaats ingeruimd voor een lunch, ontbijt en diner. Smaakvolle complimenten gingen naar de keukencrew.

Challenge

Spraakmakend was de ‘Challenge eat insects’. Lorenzo bleek een veelvraat te zijn als het om gefrituurde sprinkhanen, meelwormen en krekels gaat. Hij slaagde met glans voor zijn uitdaging.
Hilarische taferelen leverde het bubbelspel op en de bibbers kregen veel meiden en jongens van het moordspel dat zich ’s nachts in een pikdonker bos afspeelde.
Ook voor serieuze momenten was er plaats. Het kaartspel met levensvragen en een verfrissende presentatie van een ex-verslaafde zetten de wijzers op het onderwerp ‘bezinnen’.
Doodmoe stapten de meiden en jongens na een dag ‘buitenlucht en ervaringen snuiven’ in bed om meteen in hun favoriete slaaphouding als een blok in slaap te vallen.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact