Nieuws

Joost en Luc in Afrika

By mei 10, 2015februari 15th, 2021No Comments

Joost en Luc in Afrika

Voor onze internationale stage zijn wij, Luc Haagh en Joost Trommelen uit Tvw5B, in Kenia. We geven hier voetbaltraining aan kinderen van scholen en zelfs uit krottenwijken. Ze spelen voetbal op blote voeten, slippers of sandalen en in pyjama’s en andere versleten oude kleding. Ze waren dan ook erg blij dat wij tenuetjes mee hadden genomen van vv Dongen en vv Rijen. Het veld is ook niet best, want je struikelt vaak over de afgehakte boomstammen en andere heuvels/gaten. De mensen hier hebben niet veel maar zijn erg blij met wat ze hebben en zijn ook erg vriendelijk en trots. Ze vieren een goal dan ook als de winnende goal in een WK finale. Naast de training hebben we ook genoeg vrije tijd. Zo zijn we afgelopen vrijdag tot en met zondag op safari geweest en hebben o.a. leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns en zelfs een cheetah gezien. We hebben nu nog een week te gaan waar we onder andere nog een bezoek gaan brengen aan een krottenwijk en een toernooi gaan spelen met de kinderen.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact