Nieuws

Cambreurdag vrijdag 26 juni 2015

By april 24, 2015februari 15th, 2021No Comments

Cambreurdag vrijdag 26 juni 2015

Bekijk nu voor de Cambreurdag al alle leuke activiteiten die je kunt kiezen op vrijdag 26 juni. Om direct te kijken kies deze link

Op deze dag vindt voor de 21e keer de Cambreurdag plaats: de jaarlijkse feestdag van onze school. Een dag lang krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om op speelse en creatieve manier bezig te zijn met activiteiten waar ze normaal gesproken misschien niet zo gauw aan toekomen. In totaal hebben we ruim 80 activiteiten bij elkaar gesprokkeld, zodat er voor iedereen wel iets aantrekkelijks bijzit.
Deze unieke dag geeft de leerlingen de gelegenheid om de sfeer te proeven van deze bijzondere activiteiten die verdeeld zijn in 3 blokken ( cultureel, doe en sportief ). Uit ieder blok kiezen de leerlingen uiteindelijk één activiteit. De tijden van de drie blokken zijn:

Blok 1: 9.15u – 10.30u
Blok 2: 11.15u – 12.30u
Blok 3: 13.45u – 15.00u

In de pauzes zijn er op het schoolplein van gebouw A vele eet- en dranktentjes geopend waar men met een aantal gratis bonnen het een en ander kan krijgen om de maag te vullen. Verder is er in de grote pauze nog een JAMSESSION optreden en een goochelaar zal links en rechts zijn kunsten vertonen.

(Ook via it’sLearning kun je via het vak “INSCHR. CAMBREURDAG” deze website bekijken. )

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact