Nieuws

Uitwisseling India Dag 2

By april 23, 2015februari 15th, 2021No Comments

Uitwisseling India Dag 2

Vandaag moesten de leerlingen, in tegenstelling tot de rest van de school, zich “gewoon” melden op school voor een tweede dag vol projecten. Tijdens het eerste project van de dag werd onder leiding van de heer Bram Thielen het Nederlandse watermanagement besproken. Dit zal ook terugkomen tijdens het bezoek aan Kinderdijk van komende donderdag. De les eindigde met een Indiase presentatie over de Thar woestijn in noordwest India.

Het tweede project van de dag ging over religie. De heer Peter Kuijpers had een les voorbereid waarin religie in Nederland werd besproken. Dit werd ondersteund door een bezoek aan de St. Laurentiuskerk waar de leerlingen uitgebreid werden rondgeleid.

Ook tijdens deze tweede dag werd aandacht besteed aan korfbal. Na wat technieken geoefend te hebben werd er toegewerkt naar het uiteindelijke spel. Het concept van vaste tegenstanders en het wisselen na een score zorgde soms voor wat verwarring, maar na een aantal keren spelen ging dat steeds beter!
Morgen is het Indiadag vol met shows en workshops. We kijken er al naar uit!
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact