Nieuws

Een stad in een dag.

By april 15, 2015februari 15th, 2021No Comments

Een stad in een dag.

Vrijdag de 10e was dit keer een dag waarop zomaar in een paar uurtjes een complete stad opgezet werd. Na eerdere voorbereiding in de lessen onder leiding van de eigen docent konden de leerlingen van de tweede klassen HAVO en VWO hun geweldige ideeën vormgeven in 3D. Twee keer meten, een keer snijden was het devies. En dat werd op grote schaal gedaan. Organisator Ron Dekker en de andere docenten hoorden zelfs de onmogelijke woorden: ‘Meneer mag ik alsjeblieft in de pauze doorwerken….?’ Teken dat het project met groot enthousiasme werd uitgevoerd. Het resultaat dat te zien is in de gang op de eerste verdieping is er ook naar.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact