Nieuws

Reünie 20 jaar Cambreur

By april 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Reünie 20 jaar Cambreur

Buiten was het winderig en fris, binnen was het supergezellig op zaterdag 11 april. Oud-leerlingen in de leeftijd van 18 tot 38 stroomden kort na drieën binnen, oud-collega’s van 65 tot 80 zochten hun school weer op. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. Iedereen zocht benieuwd oude bekenden op. En het was goed om te merken, dat de oud-leerlingen en de collega’s net zoveel moeite hadden om hun geheugen weer opgefrist te krijgen. Een wandeling door het gebouw leverde heel wat verbaasde blikken op. Hier was toch … ? Hier hield de school toch gewoon op? Een aula, heeft het Cambreur een aula?
Want in 20 jaar tijd hebben we natuurlijk niet stilgezeten. De school is aan moderne eisen aangepast en zal dat ook in de komende 20 jaar doen. Van buiten verandert er niet zoveel, maar achter de blauwe muren wordt modern onderwijs gegeven. En dat konden de oud-leerlingen met eigen ogen zien.
De Wall of Fame trok veel bekijks. Enkele oud-leerlingen stelden direct hun toekomstwensen bij: “Mijn ultieme doel is om op de Cambreur-Wall of Fame te komen.” Jullie zijn van harte uitgenodigd! Plaats genoeg!
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact