Nieuws

Lezen is (best) leuk!

By april 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Lezen is (best) leuk!

Het verwijt, dat docenten oubollige boeken op een lijst zetten die je als leerling vervolgens moet lezen, kan op het Cambreur niet kloppen. In het OLC zijn opnieuw een hele rij aan nieuwe boeken geplastificeerd en liggen klaar om uitgeleend en gelezen te worden. Kun je je iets leukers voorstellen, dan bij mooi weer in het zonnetje lekker te verzinken in een spannend of boeiend boek?
En dan te weten, dat wetenschappelijk is aangetoond, dat mensen die lezen sociaal vaardiger zijn. Dus het heeft ook nog eens zin dan je leest. Zelfs los van taalontwikkeling, tekstontwikkeling en literatuurlijst. Dus, op naar het OLC.
 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact